Novine „Nova“ u vikend izdanju objavljuju tekst o stravičnom zločinu u Futogu nakon kojeg su uhapšene četiri osobe. Iz vatrenog oružja ubijeni su Nikola Š. (19) i Miloš M. (29), a kao osoba koja je ispalila smrtonosne hice označen je N. L. (26), koji je priznao zlodelo tvrdeći da ih je upucao iz straha za svoj život. Na licu mesta se moglo čuti da je reč o sukobu navijačkih grupa i neračišćenim računima oko droge.

V. d. direktor bolnice „Dr Simo Milošević“ dr Savo Marić u razgovoru za „Novu“ ističe da će, uz lekarski izveštaj i uput, u Igalu moći besplatno da se leče pacijenti iz Srbije sa neurološkim, reumatološkim, respiratornim oboljenjima, kao i sportskim povredama, a biće im dostupne i ortopedske i neurohirurške operacije.

U rubrici „Na pomolu je blok evropskih autokrata“ pročitajte šta je pokazao poslednji susret srpskog predsednika Aleksandra Vučića, mađarskog premijera Viktora Orbana i šefa turske države Tajipa Erdogana u Budimpešti.

U intervjuu za „Novu“ pod naslovom „I sa desnicom radi smene vlasti“ Duško Lopandić, bivši ambasador i potpredsednik stranke SRCE, navodi da su spremni za saradnju sa svima koji odbacuju kolaboraciju sa režimom SNS:

Specijalni izveštač „Nove“ iz Manile u tekstu „Srbija kreće po medalju“ opisuje atmosferu među „orlovima“ na Svetskom šampionatu u košarci.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar