Foto:N1

Televizija N1 sinoć je u periodu od 20 do 22 sata bila druga najgledanija televizija u SBB mreži, pokazuju merenja TV Beata.

Za vreme realizacije emisije “N1 direktno” tokom koje smo prenosili dešavanja u centru Beograda i skup inicijative Proglas, N1 je bila druga najgledanija televizija u slotu sa shareom 14,26%. Jedino je bio gledaniji Sport Klub koji je u tom periodu prenosio utakmicu Evrolige.

Foto:N1

Gledaoci su prenos pomenutog događaja mogli da prate ekskluzivno na našem kanalu a dodatno smo omogućili i gledanje programa na sajtu n1info.rs kao i preko naših društvenih mreža.

Na nivou celog dana, televizija N1 je bila treća najgledanija televizija sa share-om od 10,04% dok su javni servis i jedna televizija sa nacionalnom frekvencijom bili ispred nas.

PROČITAJTE JOŠ

Ovo je dodatna potvrda da se gledaoci okreću N1 kao izvoru informacija kojem veruju za vreme važnih društvenih događaja. Tokom cele izborne kampanje, N1 je među svim kanalima u Srbiji u proseku bila na četvrtom mestu.

Zahvalni smo što naši gledaoci i čitaoci prepoznaju N1 kao nezavisnu i objektivnu televiziju čiji se urednici i novinari iz dana u dan trude da svoj posao obavljaju na najprofesionalniji mogući način.

U nedelju uveče, nakon zatvaranja birališta u 20h, gledaoce očekuje emisija “Izborna noć” – prvi rezultati izbora, analize sa gostima u studiju i komentari.

BONUS VIDEO Svetski dan televizije: Moć da oblikuje budućnost na bolje, treba da bude dostupna svima

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar