Foto: Plavi čuperak

U organizaciji Udruženja "Plavi čuperak", a pod pokroviteljstvom Opštine Zvezdara i Ministarstva zdravlja, 18. novembra u sali opštine biće održana tribina "Mama, šta će biti sa nama". Tema tribine je položaj dece sa teškoćama u razvoju, njihovo uključivanje u društvene tokove i perspektive unapređenja položaja porodica koje se suočavaju sa ovim izazovima.

Poseban značaj tribini daće majke koje će otvoreno i iskreno deliti svoje lične priče, izazove i trijumfe koje su doživele u borbi za prava i bolji život svoje dece.

Glavni cilj je podizanje svesti o izazovima s kojima se suočavaju porodice koje imaju članove sa teškoćama u razvoju, kao i promocija inkluzivnog društva koje treba da pruži podršku i razumevanje ovim porodicama.

PROČITAJTE JOŠ:

Nastojeći da osnaži roditelje i druge zainteresovane, tribina će ponuditi uvid u perspektive unapređenja položaja porodica sa decom sa teškoćama u razvoju, uz fokus na pristupu, resursima i podršci koju društvo može da pruži.

Foto: Plavi čuperak

Tribina se održava u sali Opštine Zvezdara, 18. novembra sa početkom u 11h i otvorena je za sve zainteresovane građane, stručnjake, roditelje, i sve one koji žele da podrže inkluzivno društvo.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar