Foto:Ivan Dinic/Nova S; Dragan Mujan/Nova.rs

Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon se, već tradicionalno, obraća putem Fejsbuka i preko te društvene mreže odgovara na optužbe, saopštava mere. Ovoga puta Kon je odgovorio na prozivku koja mu je stigla iz skupštinske klupe, a uputio mu je poslanik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma. Naime, Palma je pozvao vodeće lekare, koji rukovode borbom protiv epidemije koronavirusom da se "povuku iz javnosti i ostave građene na miru”. Marković je posebno pomenuo epidemiologa Predraga Kona za koga je rekao da "uvek kada upali televizor, Kon je na nekom od programa”. 

„Doktor Kon, svaka mu čast, ali kad god upalim neki kanal tu je doktor Kon. I niko od tih stručnjaka nije imao tačnu prognozu jer su pričali da će kad dođe leto nestati virus zbog visokih temperatura“, ocenio je Marković u obraćanju tokom skupštinske sednice i dodao da je „počeo da se plaši dr Kona“.

Danas je, u vidu kratkog Fejsbuk posta, usledio odgovor doktora Kona.

Veliki pozdrav za gospodina Palmu! Nisam toliko „strašan“ da bi me se plašio… Virus, međutim, zaslužuje respekt… Ma i njega se ne treba plašiti!!! Samo poštovati mere!!!

Posted by Predrag Kon on Четвртак, 26. новембар 2020.

 

„Veliki pozdrav za gospodina Palmu! Nisam toliko ‘strašan’ da bi me se plašio… Virus, međutim, zaslužuje respekt… Ma i njega se ne treba plašiti!!! Samo poštovati mere!!!“, poručio je Kon.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare