Izvinila se kompanija za koju radi napadač na novinare N1

Društvo 24. sep. 202012:00 > 12:09
Podeli:
Foto:N1

Kompanija "G4S Secure Solutions", čiji je radnik napao ekipu N1 koja je pokušala da snimi zgradu u kojoj se nalazi firma "Aseko" za potrebe TV priloga, izvinila se zbog ponašanja svog zaposlenog.

„Povodom događaja koji se odigrao u sredu, 23. septembra 2020. godine ispred zgrade u kojoj se nalazi kompanija ‘Aseko’, a u kojoj je učestvovao zaposleni kompanije ‘G4S Secure Solutions’, upućujemo izvinjenje novinarima redakcije N1 zbog izrečenih pretnji i ličnih stavova našeg zaposlenog“, navodi se u saopštenju, prenosi N1.

U „G4S Secure Solutions’ napominju da „ponašanje kolege ni u kom slučaju ne odražava principe rada naše kompanije, naše vrednosti, profesionalnost i poslovnu komunikaciju za koje se bezrezervno zalažemo“.

Dodaje se da u kompaniji žale zbog pomenutog incidenta.

Prilikom pokušaja snimanja zgrade kompanije „Aseko“ za potrebe TV priloga, ekipu N1 napao je radnik firme koja je angažovana na obezbeđenju tog objekta, uz udaranje kamere i otvorene pretnje.

„Samo dođete tu ko neki indijanci, mislite da ako su vas iz Amerike poslali da možete da radite šta hoćete. Dosadan si. Dođi u moju kuću upucaću te ko zeca još kad te vidim odakle si doš’o“, rekao je radnik obezbeđenja ekipi N1.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar