Kiša koja od jutros pada u Beogradu izazvala je kolaps u većem delu gradu, ali najšokantniji prizori stižu sa opština Rakovica i Čukarica. Na Rakovici je, bukvalno, nastao vodopad, dok je na Čukarici zabeležen gejzir.

Gejzir na Čukarici 

Kako se može videti na snimku koji je zabeležila ekipa TV Nova, velike količine vode slivaju se niz ulice na Banovom Brdu. U jednom delu vidi se i pravi mali gejzir na sredini ulice.

Vozila se otežano kreću kroz Banovo brdo u pravcu ka gradu, a kako javlja naša repoterka, semafori u Požeškoj ulici ne rade od jutros.

„Vodopadi“ na Rakovici

Na susednoj opštini Rakovica snimljen je još šokantniji prizor – količina vode koja se sliva u Ulici 17. oktobra napravila je „vodopad“.

Snimak, koji je brzo postao viralan, dobio je i nastavak. Na Instagram stranici Moj Beograd osvanuo je još jedan snimak iz iste ulice na kojoj se vidi, bukvalno, bujica.

„Ulica 17. oktobar, drugi deo. Ovaj auto sa snimka je počeo da pluta i otišao“, navodi se uz snimak.

Potpuni potop u Beogradu

Nevreme je u Beograd stiglo nešto posle sedam sati. U većem delu grada stvaraju se gužve, a kako smo ranije pisali, vozila se bore sa vodom na Trošarini, Autokomandi i kod Vukovog spomenika. Nevreme je prethodno i pogodilo Rumu, Novi Sad, Inđiju.

PROČITAJTE JOŠ

RHMZ je rano jutros izdao upozorenje na veliku količinu padavina i grmljavinske nepogode.

BONUS VIDEO: Jaka kiša napravila haos u jutarnjem špicu u Beogradu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare