Filip Grujić Foto: Nova S

"Bizarno, smešno, dirljivo", tim rečima je mladi pisac Filip Grujić opisao jednu od jučerašnjih vesti dana da se je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao početku školske godine na Visokoj sportskoj i zdravstvenoj školi strukovnih studija. On je bio gost jutarnjeg programa Nova S, "Probudi se" gde je, komentarišući fotografije koje su osvanule na Vučićevom Instagram nalogu, primetio, da "mučenici oko njega" nose maske, dok on kao "vrhovno sve u ovoj državi to ne čini.

„Došao je na prvo fotkanje, videćemo koliko će dogura“, rekao je Grujić, i uporedio Vučića sa Trampom koji takođe nije nije nosio masku, a juče je stigla vest da se zaraio koronom.

Mladi pisac, koji već u 25 godini doživeo da se njegovi tekstovi izvode na sceni „Ateljea 212“, ocenio da se Trampu zaraza koronavirusom „dogodila u pravo vreme“ i da može da mu pomogne u kampnaji za novi predsednički mandat.

„Britanskom premijeru Borisu Džonsonu se povećala popularnost kada je preležao kovid, jer ljudi reaguju na to kada je neoko slab. Nedavna Trampova debata sa Bajdenom je bila dosadna i besmislena. Možda mu korona i pomogne da nagura 5 do 8 posto, koliko kažu da mu nedostaje“, konstatuje Grujić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare