rakun mirijevo
Ilustracija; Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs/ Ilustracija

Pojedini građani na Zvezdari, Novom Beogradu i Voždovcu ostaće danas bez vode zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u tim opštinama.

Na opštini Zvezdara od 8:30 do 18.00 sati bez vode će ostati potrošači u ulicama Bulevar kralja Aleksandra (od Jedrenske do Pećske), Jedrenska (od Bulevara kralja Aleksandra do Ðevđelijske) i Ðevđelijska (od Jedrenske do Živka Karabiberovića).

Na opštini Zvezdara od osam do 18 sati vodu neće imati potrošači u Bregalničkoj ulici, od Vojislava Ilića do Svetomira Nikolajevića.

Na opštini Voždovac od 8:30 do 18 sati bez vode će ostati potrošači u ulicama Vojvode Stepe, parna strana (od Nikšićke do Kapetana Zavišića), Bulevar oslobođenja (od Bose Milićević do Kapetana Zavišića), Bose Milićević, Mite Cenića, Nikšićka (od Vojvode Stepe do Jove Ilića) i Bilećka (od Bose Milićević do Kapetana Zavišića).

Na Novom Beogradu, od 8.00 do 16.00 sati bez vode će ostati potrošači u Bulevaru Milutina Milankovića (brojevi 86a, 88 i 92) i u Ulici španskih boraca broj 69.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, a JKP Vodovod i kanalizacija savetuje potrošačima da pripreme neophodnu zalihu za piće i osnovne potrebe.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar