Foto: Nova.rs

Svi koji su danas oko 20 sati bili u Brankovoj ulici mogli su da vide bizarnu situaciju kada je služba Parking servisa odnela automobil pripadnika Interventne jedinice.

Novinar našeg portala uslikao je danas jednu interesantnu situaciju koja će nasmejati Beograđane i koja će pokazati da smo svi mi, ipak jednaki.

Naime, negde posle 20 sati građani su imali prilike da vide kako automobil pripadnika policije odnosi pauk.

Da, zvuči pomalo čudno i bizarno ali zaista se desilo. Još uvek nije poznato da li je automobil bio nepropisno parkiran, ili je nešto drugo u pitanju, ali jasno je da će pripadnici MUP za svoj auto morati da plate određenu kaznu.

Kako prenosi naš novinar, brojni građani koji su se zatekli u Brankovoj ulici bili su začuđeni onim što su videli, a neki od njih nisu krilI da ih je ova situacija nasmejala.

Naš portal je već pisao o pripadnicima policije koji se nepropisno parkiraju, a neke od fotografija objavljene su na Instagram profilu „moj grad“.

Kako je dokumentovano na fotografijama, vozila komunalne policije koja na krovu nose sistem kamera „Oko sokolovo“ koji snima nepropisno parkiranje bahato parkiraju i zauzimaju dva parking mesta, ali njih nema ko da snimi i pošalje im kaznu.

Bonus video: Pucnjava u ulici Cara Dušana u Zemunu

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare