Foto:promo

Prva i najveća integisana online i TV prodavnica u Srbiji, Shoppster.com dobitnik je priznanja "Unique Multichannel Integration Award" koje je dodelila kompanija Sportina.

Nagrada za izuzetno partnerstvo dodeljena je u okviru manifestacije Hot Spot eCommerce Awards, u organizaciji eCommerce Asocijacije Srbije.

„Veliko nam je zadovoljstvo što možemo ne samo nazvati partnerom kompaniju koja okuplja neke od najpoznatijih svetskih modnih brendova, već ovim priznanjem potvrditi da smo sa Sportinom, obostranim poverenjem, izgradili čvrstu, uspešnu saradnju, i neprocenjivo prijateljstvo"“, rekla je nakon dobijanja nagrade CEO kompanije Shoppster Ljiljana Ahmetović.

Shoppster je na manifestaciji takođe ukazao na značaj podrške malim preduzetnicima, nagradivši jednog od svojih marketplace prodavaca, Agrodil, priznanjem „The Most Represented Small Retailer Online“. Shoppster se svakodnevno trudi da pruži priliku za rast malim proizvođačima i trgovcima, bez dodatnih ulaganja.

Hot Spot eCommerce Awards kao manifestacija posvećena je najistrajnijim i najboljim kompanijama koje su svojim radom doprinele rastu i razvoju eCommerce tržišta, podsticanju bezbedne online trgovine, i edukaciji potrošača i trgovinskog sektora.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar