Foto: Promo

SBB kompanija saopštila je danas da novembar, mesec najbolje kupovine, započinje novom ponudom na shoppster.com. Sve SBB korisnike od danas do nedelje, na najvećoj integrisanoj online i TV platformi u regionu shoppster.com čekaju sjajni popusti na belu i ugradnu tehniku, male kućne aparate i Hi-tech uređaje.

Korisnici SBB usluga, EON, Total TV i D3 platformi, registracijom na sajtu shoppster.com, uz podatke sa MojSBB naloga, postaju deo najvišeg nivoa loyalty programa – Shoppster Smart Connect, koji svakog meseca donosi popuste do 50%, a u okviru Connect Shopping Days od 4. do 7. novembra obezbeđeni su dodatni popusti: 15% na Beko i Whirpool belu tehniku, 10% na Bosch ugradnu tehniku, 20% na Remington i Russell Hobbs male kućne aparate, kao i sjajne cene za Lenovo i Honor uređaje.

“U saradnji sa Shoppster platformom, u okviru Shoppster Smart Connect ponude, svakoga meseca našim korisnicima obezbeđujemo dodatne povoljnosti i popuste, a ovi novembarski dani kupovine su samo jedan od načina da ih i dodatno nagradimo. Osim toga, omogućili smo i kupovinu na rate i tu se nećemo zaustaviti. Naša misija je da pružamo vrhunske, uvek inovativne proizvode sa jasnim fokusom na svakog korisnika i njegovo zadovoljstvo”, rekao je Nikola Perić, direktor Sektora za upravljanje i razvoj proizvoda SBB kompanije.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar