Foto:Promo

Najlepši novogodišnji i božićni filmski i serijski program na 7 Cinestar kanala i Video klubu od sada su dostupni samo za SBB korisnike, saopštila je danas ova kompanija.

„Deda Mraz i ja“, „Spasavanje Deda Mraza“, „Nezgodan Božić“, „Elliot spasava Božić“, „Snežna kraljica“, samo su neki od naslova koji će upotpuniti predstojeće praznike i vreme provedeno sa porodicom i najdražima učiniti još zabavnijim i lepšim.

Kompanija SBB prethodno je za sve korisnike otključala dodatne kanale i Video klub sa više od 19.000 naslova i priredila još jedno iznenađenje – vaučer za novogodišnju kupovinu na shoppster.com u vrednosti od 2.000 dinara.

„Nastavljamo da našim korisnicima donosimo najbolje korisničko iskustvo uz najpopularniju TV platformu u Jugoistočnoj Evropi EON. U Novoj Godini želimo svima pre svega dobro zdravlje i puno smeha uz omiljeni TV sadržaj na našim kanalima!“, izjavila je Minja Jugović Janjić, direktorka Sektora za marketinške komunikacije kompanije SBB.

EON TV platforma promenila je iskustvo gledanja televizije na tržištu od 40 miliona ljudi, a korisnicima u Srbiji pre tri godine donela revoluciju. EON danas preporučuje omiljeni sadržaj svakom članu porodice, nudi poseban prostor samo za decu – EON Kids, omogućava vraćanje kanala do 7 dana unazad, započinjanje gledanja sadržaja na jednom i nastavak na drugom uređaju, kao i gledanje omiljenih sadržaja bilo kada i bilo gde putem EON aplikacije.

Cinestar kanali i video klub katalog u novoj 2022. godini biće deo samo SBB ponude kanala, uz N1, Nova S, Sport Klub, Pikaboo, Vavoom, Brainz i druge.

Bonus video – Akcija SBB fondacije pošumljavanje Srbije pod sloganom „Da šume bude više. Da se lepše diše!“ na Adi Međici 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook
Twitter
Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar