Svetlana Ceca Ražnatović Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

"Estrada je stvarno u problemu. Ne pričamo sada o meni, Čoli, Lukasu, Breni... A što i da ne pričamo o nama? Nama su troškovi jezivi, prihodi su nula, a zamislite tek ove ljude koji za mnogo, mnogo manje para rade. Mislim da to nije fer. To nešto što mediji malo provuku, estrada kuka. Pa kuka, naravno, zato što i mi imamo porodice, i mi smo živa bića koja treba da opstanu", požalila se pevačica Ceca Ražnatović medijima po povratku iz Lucerna, gde je prethodno veče nastupala.

PROČITAJTE JOŠ

Pomislio bi čovek da Ceca zbog korone nema ‘leba da jede.

Istini za volju, sigurno je da su njeni gubici neuporedivo veći u odnosu na ostatak „radničke klase“, jer su desetine hiljada evra za jedan nastup mnogo veća količina novca u odnosu na nekoliko desetina hiljada dinara, koliko prosečan Srbin zaradi za čitav mesec, i to ako je imao sreće da ne ostane bez posla tokom globalne pandemije.

Ipak, osim novca, pevačici fali i energija publike, koju oseća tokom nastupa, pa je osim honorara, uspela da nadoknadi i taj nedostatak.

View this post on Instagram

Ispod palme na obali mora……?❤️

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

„U Lucernu je mnogo opuštenije. Moranje je da se nose maske u zatvorenim prostorima, na ulicama ne. Potpuno slobodno šetaju. Cirih je nešto drugačiji. Oni su rigorozniji, verovatno zato što su imali porast zaraženih. U svakom slučaju, meni je bilo dovoljno da samo izađem na binu i da osetim tu energiju napokon. Stvarno nam to fali“, ispričala je ona o stanju o Švajcarskoj, doletevši biznis klasom na Aerodrom Nikola Tesla.

View this post on Instagram

❤️❤️❤️

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

I dok tako većina Srbije sažaljeva „jadne pevače“, verovatno tako skrećući misli sa svojih muka, estrada će nastaviti da biva „siromašna“, ali u svojim luksuznim nekretninama i BMW automobilima.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (19)