Foto: privatna arhiva; Filip Krainčanić/nova.rs

Nakon izjave Miloša Bikovića da bi glumio Željka Ražnatovića Arkana, Ceca Ražnatović je za domaće medije izjavila da lik njenog pokojnog muža mogu da tumače samo Branislav Lečić ili Vuk Kostić.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, Ceca je u svojoj izjavi istakla da bi Vuk Kostić najadekvatnije dočarao Arkanov temperament i karakter, dok je od starijih glumaca koji bi mogli da se nađu u toj ulozi navela Branislava Lečića.

Na Cecine tvrdnje da bi se Lečić dobro snašao u toj ulozi, jer se družio sa njenim pokojnim mužem, glumac za Nova.rs negira da se družio sa pevačicinim pokojnim suprugom, ali kaže da mu je Arkan svojevremeno već nudio da tumači njegov lik u filmu.

Foto: EPA/MILOS VUKADINOVIC

„Arkan i ja se nismo družili, ali me je u jednom trenutku zvao i ponudio to. Tražio sam da pročitam scenario koji nikada nisam dobio, i tu je sve stalo. Rekao sam mu da je njegov život jako interesantan i da bi bio dobar film. Ne znam koje godine tačno je to bilo, ali tada je bio u najvećoj snazi, nekih godinu dana pre nego što je ubijen“, rekao je on.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Inače, Lečić trenutno radi na snimanju serije „Kralj“, gde igra Nikolu Pašića, a nedavno je za Nova.rs priznao da mu je baš legla uloga dugogodišnjeg predsednika vlade Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca, te da je mnogo teže igrati istorijske ličnosti.

U video prilogu pogledajte intervju koji je Branislav Lečić dao na prvom danu snimanja serije „Kralj“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (37)