Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde igraće protivi Milana u šesnaestini finala Lige Evrope, a pojedini navijači srpskog šampiona spremni su da pređu sve granice, pa čak da i po cenu života, samo da se nađu na stadionu.

Svi sportski događaji u Srbiji održavaju se pred praznim tribinama, a publike nema zbog sprečavanja širenja koronavirusa tokom pandemije.

PROČITAJTE JOŠ

Brojke po pitanju Covid-19 su strašne u Srbiji, ali to ne sprečava navijače Zvezde da imaju prilično sulude ideje.

Pojedine pristalice crveno-belih spremne su na sve, pa čak i po cenu života, samo da bi uživo gledale voljeni klub protiv Milana u nokaut fazi Lige Evrope, sredinom februara.

„Doktore, pomoz Bog! Javljam Vam se klečeći na nogama da dozvolite publiku na utakmici Crvena zvezda – Milan, jer biste u suprotnom srušili snove celom Balkanu da uživo vidi Zlatana Ibrahimovića i duel trenutno dva najjača evropska kluba. Unapred zahvalan i nadam se da razumete da smo spremni da rizikujemo živote nas i naših bližnjih zbog ove utakmice“, poruka je koja je stigla epidemiologu Predragu Konu.

I upravo je ovakva poruka prilično podelila „Delije“, jer su mnogi osudili ovakav zahtev, odnosno to što bi neko na tribine samo zbog dolaska Zlatana Ibrahimovića na „Marakanu“, a ne da bi prevashodno bodrio Crvenu zvezdu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare