Da je Nemanja Matić dobro razmislio i prelomio da ubuduće više neće igrati za Srbiju, potvrđuje i njegov kratki izlet u "glumačke vode", ali i osmeh na licu dok se slikao s proslavljenim glumcima Tikom Stanićem i Nenadom Jezdićem.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, fudbaler Mančester junajteda je dan pre nego što će šokirati sve u Srbiji, odlukom da ne igra za „orlove“, okačio na Instagramu fotografiju sa Stanićem i Jezdićem, sa kojima je snimao „rimejk“ čuvene serije „Kamiondžije“.

Podsetimo, nezaboravni glumački tandem Pavle Vuisić i Miodrag Petrović Čkalja, proslavio se u pomenutoj seriji glumeći Paju i Jareta.

Nova.rs je prilikom posete kafiću „London 21“ smeštenom u srcu Uba, u kom je Matić boravio tokom seta, zatekla dobar deo glumačke ekipe, a među njima se našla i jedna od dve glavne zvezde – Tihomir Tika Stanić, koji je maestralno odglumio u popularnoj seriji „Ubice mog oca“.

I onako šmekerski, bez ikakvog ustezanja, pristao je pre početka snimanja za Nova.rs da otkrije kako se Nemanja Matić snašao na novom terenu, s obzirom na to da je loptu, bar na kratko, zamenio glumom.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Moram da kažem prvo, da sam ja ovde dolazio pre 40 godina i više. Moj najstariji brat Dragomir je igrao za fudbalski klub Vrelo sa Nemanjinim stricem. Mi smo s Matićevim daljim rođacima kumovi. Tako da ja kada sam došao u Vrelo, faktički kao da sam došao kući. Bio sam i na otvaranju novog stadiona. I nekako pošto poznajem Nemanjinog oca, izgleda da smo se znali kada smo bili klinci, njega isto tako doživljavam kao nekog koga znam odavno. Kada se rodila ideja da Nemanja Matić učestvuje u seriji „Kamiondžije“, to smo normalno Nenad Jezdić, Matić i ja, jako brzo snimili. On je čovek profesionalac. I čega god da se uhvati, on to radi odlično“, poručio je Stanić.

Na pitanje da li ga je fudbalski as prijatno iznenadio kako glumi, Tika je ko iz topa odgovorio:

„Nije me iznenadio, od njega se to i očekivalo. Znate, postoje ti ljudi koji u svojoj profesiji dosegnu određeni nivo i onda se nekako podrazumeva da vrlo lako mogu, i u nekim drugim sferama koje im nisu bile toliko poznate ranije da se snađu. Jednostavno, ne postiže se uspeh slučajno. Za uspeh su potrebni kvaliteti koje čovek nosi u sebi i koji mu pomognu da se u drugim sferama lako snađe i bude uspešan“, objašnjava naš poznati glumac.

Stanić je bio iskren i priznao nam je da ne prati fudbal, samim tim nije imao stav po pitanju Nemanjinog zbogom „orlovima“.

„Ja ne stižem da gledam fudbal. Zato što stalno imamo predstave. Odrekao sam se te gledalačke ljubavi. Poklopi se baš u vreme neke važne utakmice predstava, a da se gleda na odloženo kada je poznat rezultat to nema toliku draž. Što se Nemanjine odluke tiče, zaista ne mogu da komentarišem. To je najbolje da on priča, to nije neki teren koji ja poznajem“, završio je razgovor za Nova.rs Tika Stanić.

PROČITAJTE JOŠ Tika Stanić za Nova.rs: Matić je profi glumac

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar