Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Mats Vilander, nekada prvi teniser sveta, pokušao je da objasni svoj komentar sa Rolan Garos o Endiju Mariju, zbog kojeg je bio žestoko kritikovan u javnosti.

Šveđanin je uzburkao javnost izjavom posle meča u kom je Mari izgubio od Stana Vavrinke da bi Endi trebalo da prestane da traži vajld karte za turnire i oduzima time šansu mlađim igračima.

PROČITAJTE JOŠ:

Sada je u razgovoru sa Ivanom Lendlom u podkastu „Tennis Legends“, pokušao da objasni da je tada bio zabrinut zbog Marijevog „govora tela na terenu“.

PROČITAJTE JOŠ: „Ne morate gledati u pasulj, Novak je favorit za pehar“

„Imao sam pomalo nevolja tokom Rolan Garosa zbog tog komentara o Endiju Mariju. Izgubio je od Stana Vavrinke u prvom kolu. Gledao sam i komentarisao sve to za Eurosport. I mislim da smo svi videli da Endi Mari nije bio tako uzbuđen. Izgubio je prilično lako, nije se nervirao, nije bio ljut“, kaže Vilander.

Dodaje i da mu je još nešto u svemu tome bilo neobično.

„Endi Mari, on je tako mnogo i naporno radio da se pojavi na Frenč Openu i onda tamo ne pokazuje emocije. Stopostotno sam uz njega, zaslužio je. Ipak, interesantna tema je ta strast. Da li Endi Mari ima tu strast? Mislim da ima, sto posto sam siguran. Ipak, da li to znači da treba da je pokažete svaki put kad izađete na teren?“, upitao je Mats.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar