Foto: EPA-EFE/JOEL CARRETT

Sada već možemo da kažemo da smo navikli to što Novak Đoković više ne ćuti na nepristojna dobacivanja i uvrede sa tribina i sve više na to reaguje.

Na to je reagovao i Sebastijan Korda, američki teniser koji je u petak odigrao svoj meč sa Flaviom Kobolijem u drugom kolu mastersa u Rimu.

PROČITAJTE JOŠ:

Amerikanac je pobedio sa 2:1 u setovima, 7:6 (6), 4:6 i 6:4 za dva sata i 45 minuta, a onda odmah nakon poslednjeg poena krenuo ka publici.

Rešio je da pošalje poljubac jednoj grupi navijača, a nije nepoznato sa koliko žestine Italijani bodre svoje sportiste, posebno na domaćem terenu.

Zbog toga Amerikancu navijači nisu ostali dužni, mahali su rukama i vikali svašta. Isto se već nekoliko godina ponaša i Novak koji je na sve uvrede godinama pokušavao da ostane imun.

Sada je i Korda ušao u taj „mod“ a ni u narednoj rundi mu neće biti lako s Italijanima, ako u okršaju Tejlora Frica i Fabija Fonjinija, prođe domaći teniser.

To ga nije omelo da se neposredno posle pobede nad Kobolijem zahvali na dodatnoj motivaciji da pobedi.

„Pozdrav za navijače iza mene koji su dva i po sata nepristojno pričali o mojoj devojci, porodici i timu. Hvala vam za dodatnu motivaciju. I dalje vas sve volim“, rekao je kasnije Korda.

BONUS VIDEO: Novak Đoković deli autograme u Rimu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar