Rafael Nadal Monte Karlo poraz
Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Španski teniser Rafael Nadal se nada da će zaigrati na turniru u Barseloni, ali to još uvek ne može da potvrdi.

Nadal je u sredu stigao u Barselonu, gde je odradio trening, na kom su ga sačekali brojni fanovi i predstavnici medija.

Na početnom delu treniga Rafa je dopustio da ga gledaju sa tribina, ali je onda tražio potpuni mir, pa niko sem njegovog tima nije mogao da ostane.

PROČITAJTE JOŠ:

Tokom otvorenog dela treninga, Nadal nije vežbao servis, koji očigledno želi da sakrije bar još neko vreme. Ako se pitate zašto, evo u čemu se krije odgovor.

Nadal je u poslednje vreme imao problema sa povredom stomaćnih mišića, pa ga to i dalje sprečava da servira punom snagom i zbog toga još uvek nije sigurno kada će zaigrati.

„Pozdrav iz Barselone. Prvi trening… sa nadom da ću biti ovde ovih dana pre početka turnira. Ovde sam da vidim kako će biti, sa željom da pokušam da igram. Važno je da kažem da ne želim da potvrdim da ću igrati, nadam se da hoću. Videćemo“, napisao je Španac na društvenoj mreži „X“.

Nadal zbog povrede nije igrao od januara ove godine i turnira u Brizbejnu, a iz istih razloga je propustio drugi deo prošle sezone.

Turnir u Barseloni, iz serije 500, počinje 13. aprila. Nadal je turnir u srcu Katalonije osvajao čak 12 puta, a poslednji put 2021. godine. Dvostruki uzastopni šampion Barselone je Karlos Alkaraz.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Rafa Nadal (@rafaelnadal)

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar