Foto: Valery HACHE / AFP / Profimedia

Najbolji teniser planete Novak Đoković je zajedno sa nekoliko tenisera komentarisao najbolje poteze mastersa u Monte Karlu.

Đoković je uz Janika Sinera, Karlosa Alkaraza, Danila Medvedeva, Stefanosa Cicipasa, Grigora Dimitrova i još nekoliko kolega gledao udarce iz mečeva Karenja Buste, Rafe Nadala, Švarcmana, Kuevasa, Himeno-Travera, Fonjinija…

PROČITAJTE JOŠ:

„Ovo je bilo skandalozno od Rafe“, našalio se Dimitrov na Nadalov udarac protiv Dijega Švarcmana iz teške defanzive u sam ćošak terena.

„Da, video sam ovo nekoliko puta“, nasmejao se Novak na isti udarac, dok je Cicipas dodao da Nadal čini da su i čuda moguća.

„Ovo mora da je jedan od najboljih udaraca koje sam video, ikada“, prokomentarisao je Đoković kada je video potez svog nekadašnjeg trenera Borisa Bekera.

Beker je na tom turniru poražen od Serđija Brugere u finalu sa 7:5, 4:6, 6:7 (6) i 6:7 (4), ali je pokazao neverovatan tviner.

U fantastičnom poenu u kom je dobio i udarac pored mreže, Beker je stigao do osnovne linije odakle je tvinerom izborio direktan poen.

Komentarisali su se i neki Novakovi potezi protiv Nadala, kada je Đoković izgubio meč sa 6:1 u trećem setu, nakon što je Nadal dobio nestvaran poen na mreži posle duge razmene.

Upravo taj poen je Alkaraz izabrao za najbolji, isto je uradio i Siner, Holger Rune je birao između Bekera i Rafe i opredelio se za Bekera, što je uradio i Medvedev, a isti izbor je napravio i sam Đoković, koji se iznenadio što taj Bekerov poen nije video nikada ranije.

Novak je ove godine na turniru pobedio Romana Safjulina u drugom kolu i u trećem ga čeka Lorenco Museti iz Italije. Đoković je dvaput osvajao titulu u Monte Karlu, 2013. i 2015. godine.

BONUS VIDEO: Dva sjajna poena Đokovića protiv Safjulina

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar