Foto: Starsport

Španski teniser Fernando Verdasko plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Beogradu pošto je pobedio Francuza Adrijana Manarina u dva seta 7:6 (4), 6:0.

Verdasko je u prvom setu brejkom poveo sa 2:0, Manarino se vratio brejkom za 4:3 i taj deo igre rešen je tek posle taj-brejka.

PROČITAJTE JOŠ:

Drugi set je bio daleko ubedljiviji u korist španskog igrača, pošto je Verdasko sva tri puta oduzeo servis Manarinu za sigurnu pobedu posle sat i po tenisa.

Verdasko će u četvrtfinalu igrati protiv Slovaka Molčana. Aleks Molčan je pobedio Peđu Krstina, srpskog predstavnika u Beogradu u dva seta.

Dominantno, da dominantnije nije moglo, jer je u oba seta Slovak slavio bez izgubljenog gema, a meč je završen za sat i devet minuta.

Molčan je po tri puta oduzimao servis Krstinu, mada je srpski igrač pružao otpor i svaki put je gubio u dugim gemovima.

Na kraju je Slovak realizovao tek petu set loptu i poveo. Posle toga je posao Molčanu već bio mnogo lakši, pa je Molčan bez mnogo drame pobedio i otišao dalje na megdan Verdasku.

U utorak su odigrani i mečevi između Korije i Kuevasa i Đokovića i Morainga. Korija je sa 6:3 i 6:2 pobedio Kuevasa, dok je Novak sa 6:2 i 7:6 (4) bio bolji od Nemca Matsa Morainga.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar