Foto: Screenshot Instagram rstuhlmann

Pronašla je način kako da unovči talenat i estetiku.

Rejčel Štulman je danas sportska novinarka i influeneserka koja živi na visokoj nozi.

PROČITAJTE JOŠ

Malo ko se sada seća da je bila profesionalna teniserka od 2010. do 2014. godine, pre nego što je odlučila da postane novinarka.

Ipak, sada je poznata kao teniska influenserka i stalno objavljuje fotografije koje privlače pažnju.

Početkom godine je tačno prognozirala ko će osvojiti Australijan open.

„Za šampiona biram Đokovića. Kada je izašao žreb, deo mene je želeo da budem luda i sve stavim na Medvedeva ili Cicipasa, ali moram da se vodim osećajem u stomaku. Mislim da je Đoković poprilično gladan da igra na AO s obzirom na to da nije igrao prošle godine“, poručila je januara ove godine.

To je vinulo u sferu interesovanja mnogih, a onda je britanski tabloid „San“ preneo izjavu doktora Ričarda Vestrajha koji je analizirao njeno ulaganje u korekcije.

„Napravila je vrlo dobar posao u nameri da postane influenserka. Kozmetički rad koji je obavila je vrlo dobar. Ona i dalje izlazi na teren, ali sada samo u kratkim haljinama i sa reketom s kojim pozira.

Cena je verovatno ukupno negde oko 150.000 dolara. Možda je, osim veličine grudi, sav posao obavljen prilično dobro. Zanimljivo je da Rejčel zaista izgleda kao potpuno druga osoba. Čak i kada se osvrnete na slike u 2017. godini, što je pre samo šest godina, to je prilično značajna transformacija“, rekao je Vestrajh.

BONUS VIDEO Novak Đoković – Kasper Rud, najbolji potezi finala Rolan Garosa 2023.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar