Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Dominika Tima očekuje duža pauza nakon što je, zbog povrede zgloba, morao da preda meč prvog kola turnira na Majorci Adrijanu Manarinu.

Tim je protiv Manarina na terenu izdržao sedam gemova, imao je predonst od 5:2, ali je bol u zglobu bio toliko jak da nije mogao da nastavi meč.

PROČITAJTE JOŠ...

Nakon prvih pregleda, usledilo je i zvanično saopštenje na Timovim nalozima na društvenim mrežama:

„Nakon što je bio prinuđen da se povuče sa turnira na Majorci, Dominik je otputovao za Barselonu, gde je bio podvrgnut testovima. Oni su utvrdili da postoji određeno odvajanje zadnjeg omotača ulnarnog živca u desnom zglobu, što je povreda zbog koje neće moći da se takmiči nekoliko nedelja. Na ruci će nositi longetu, nakon čega će ući u ubrzani proces funkcionalne rehabilitacije, kako bi povratio mobilnost i snagu zgloba, pre konačnog povratka na teren.“

Potom se oglasio i sam Tim:

„Učiniću sve što mi doktori budu savetovali kako bih što pre završio sa oporavkom. Oni su me obavestili da ću verovatno biti van terena nekoliko nedelja, ali ću dati sve od sebe da se vratim što pre. Žao mi je jer neću nastupiti na Vimbldonu, Hamburgu i Gaštadu. To su za mene veoma važni turniri, i cenim podršku koju imam od strane navijača u ovom teškom trenutku. Odlučan sam da se vratim još jači“, poručio je Tim.

Podsećamo, on je ranije već najavio da neće učestvovati ni na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar