Foto: Printscreen Youtube

Najbolji teniser planete Novak Đoković sada je mnogo poznatiji po titulama, nego po imitacijama, ali one su nekad bile njegov zaštitni znak.

Nisu uvek prijale Rafaelu Nadalu, ili Mariji Šarapovoj, kolegama koje je Đoković uglavnom imitirao kad je bio mlađi.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, 20-ostruki osvajač Grend slemova i četvrtfinalista mastersa u Rimu ove godine, otkrio je da je svojevremeno uspeo da iznenadi i svoju majku Dijanu.

Đoković je o tome pričao na konferenciji posle meča sa Stenom Vavrinkom kog je lako savladao u dva seta u četvrtak popodne.

„Zašto više ne radim imitacije i zašto sam ozbiljniji nego u prošlosti? Uvek ja uživam i zabavljam se, samo nije uvek za kamere. Sećam se kad je jednom bio šou igrača u Monte Karlu i imitirao sam Britni Spirs. Imao sam kratke denim farmerice i periku i moja majka je bila strašno šokirana. Posle toga sam morao da prestanem na neko vreme. Možda ne moram da radim tako ekstremne stvari, ali možda se i vratim imitacijama“, objasnio je Novak.

Osvrnuo se istom prilikom i na svog narednog rivala Feliksa Ože-Alijasima, sa kojim igra u petak uveče, ne pre 20.30.

„Šljaka mu nije omiljena podloga, ali mislim da je tu napredovao poprilično. Radi sa Tonijem Nadalom u protekle dve godine i to je doprinelo njegovoj igri na šljakastoj podlozi. Već neko vreme je etabliran u Top 20 ili Top 10. Ima kompletnu igru, fin je momak i trenira veoma naporno“, naveo je prvi reket sveta.

Mečeve mastersa u Rimu možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko niste korisnik SBB interneta putem EON aplikacije uz EON pakete koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji za 799 dinara mesečno, bez ugovorne obaveze (PROMO)

BONUS VIDEO: Novak prokomentarisao susret sa Vavrinkom na terenu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare