EPA-EFE/Riccardo Antimiani / POOL

Norveški teniser Kasper Rud otkrio je kako je trenirati sa Novakom Đokovićem i Rafelom Nadalom, ali se dotakao i rivalstva svog oca Kristijana i Gorana Ivaniševića.

Rud se trenutno nalazi u Rimu gde će igrati četvrtfinale Mastersa protiv Denisa Šapovalova. Pred početak turnira u večnom gradu trenirao je sa Đokovićem.

PROČITAJTE JOŠ:

„Treninzi sa Novakom i Rafom su dobri, njihovi stilovi se poprilično razlikuju. Uvek je zabavno i lepo igrati sa najvećim zvezdama, malo je drugačije nego trenirati sa ostalim teniserima. Tada moraš biti koncentrisaniji i na vrhuncu svojih mogućnosti,“ zaključio je 23-godišnji Norvežanin.

Prisetio se i kako je Ivanišević četiri puta pobedio Kristijana Ruda.

„Goran i moj otac nisu pričali o tome. Ponekad umeju da zbijaju šale jer su igrali jedan protiv drugog nekoliko puta. Mislim da je moj otac pretrpeo najteži poraz u karijeri od Gorana. Bilo je to na Australijan openu u četvrtom kolu neke godine…“, rekao je deseti teniser sveta i dodao:

„Bilo je 3:3 u gemovima u petom setu i tri brejk lopte za mog oca, ali je Goran imao četiri as udarca zaredom i još jedan odličan servis… Bio je to najveći meč u karijeri mog oca i siguran sam da ga se seti kad god vidi Ivaniševića“, završio je Kasper.

Masters u Rimu možete pratiti na Sport Klubu uz SBB ili ukoliko još niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON sport paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana. (PROMO)

BONUS VIDEO Novak Djokovic izjava posle meča

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar