Foto: Printscreen/Youtube

Nino Serdarušić je iznenada dobio priliku da igra na "Adrija turu" u Zagrebu i iskoristio je u potpunosti. Hrvatski teniser, koji je zamenio Grigora Dimitrova, u drugom kolu A grupe pobedio je Peđu Krstina sa 4:3 (7:5), 4:3 (7:1).

Peđa Krstin je odigrao dobro prvi meč dana, očekivalo se da će posle meča koji je izgubio od Novaka Đokovića, u kom je igrao sasvim solidno, uspeti da pobedi igrača koji je bio „laki luzer“ i koji je 299. na listi.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, Serdarušić je imao više nerava, igrao je bolje u ključnim poenima i tako dobio meč.

Bio je to susret u kojem nije bilo brejka, a za to je krivac pre svih Krstin koji nije iskoristio dvocifren broj prilika za tako nešto. Otuda, nije iznenađenje što je Zagrepčanin dobio meč.

„Ovo mi je bio treći meč na Centralnom terenu. Nije bilo brejka, zadovoljan sam servisom i generalnon  igrom u ovom meču. Dobro sam servirao u ključnim poenima, pogotovo u taj-brejku. Rekao sam sebi, igraj bez zadrške, sjajno je ispalo“, zadovoljan je Nino Serdarušić.

Oduševljen je prilikom koju je dobio.

„Prilika je sjajna, igrao sam i grend slemove i Umag, ali ovo je stadion u rngu tih. Ljudi su željni sporta, tenisa, zabave. Tu sam i sutra, biću spreman, Nadam se da ću podeliti teren sa jednim od najboljih tenisera ikada. Bila bi mi velika čast“, rekao je u vezi eventualnog meča sa Đokovićem.

zahvalio se i Goranu Ivanićeviću i Noovaku Đokoviću.

„Hvala Goranu i Novaku što su me pozvali ovde da igram, imao sam lep uvod proteklih dana. Grad i atmosfera, sve je fantastično“, zaključio je hrvatski teniser.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar