Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Danski teniser Holger Rune prekinuo je saradnju sa poznatim francuskim trenerom Patrikom Muratogluom, objavio je u ponedeljak.

Foto: Nova.rs

Njihov odnos je izgleda ponovo „zahladneo“, pošto je i prethodnih godina bio prekidan i obnavljan.

PROČITAJTE JOŠ:

Sa Muratogluom je Holger postigao najbolje rezultate još pre skoro tri godine, domogao se masters titule i sjajne forme, ali je onda došlo do pada.

Više se nije vratio na taj nivo, promenio je nekoliko trenera, vratio je Muratoglua, tražio rešenja i za sada nije urodilo plodom.

Rastao se ove godine od Borisa Bekera i Severina Lutija za kratko vreme, onda je obnovio saradnju sa Muratogluom i opet su odlučili da se rastanu.

“Soccerbet iz Pariza – sponzor izveštavanja”

„Vodio sam dobre razgovore sa Patrikom i zajednički smo odlučili da se raziđemo. On će uvek biti veliki prijatelj, ali za sada mi je najbolja opcija da nastavim sa Kenetom (Karlsenom prim. aut) koji će biti prisutan na svim treninzima i turnirima. Ništa se ne menja u mom odnosu prema akademiji Muratoglou koja mi je uvek bila od velike pomoći. Radujem se što ću biti zdrav i ponovo na pravom putu“, rekao je Rune.

Danac nije zaigrao na Olimpijskim igrama u Parizu zbog povrede zgloba, pa je njegova odluka zatekla mnoge u svetu tenisa usred Igara.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Holger Vitus Nødskov Rune (@holgerrune)

BONUS VIDEO Strahinja Stojačić za Nova.rs: Tri godine nismo izgubili, zato na Srbiju gledaju kao na Novaka

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare