Foto: EPA-EFE/JULIEN DE ROSA

U momentima kada su Iga Švjontek i Sofija Kenin igrale finalni meč na Rolan Garosu, najbolji teniser sveta Novak Đoković trenirao je uoči nedeljnog finala sa Rafaelom Nadalom.

Srpski teniser je počeo trening negde u vreme finala (nedelja 15 časova), a logično je bilo i da mu sparing partner bude levoruki teniser, jer će igrati za trofej protiv najboljeg levorukog igrača planete, Rafe Nadala.

PROČITAJTE JOŠ:

Broj jedan je na teren izašao raspoložen, a primetno je da je opet imao medicinsku traku na vratu. Ipak, sudeći po izveštajima prisutnih, nije imao nikakvih problema prilikom serviranja i razmene udaraca.

PROČITAJTE JOŠ: Tri godine nisam držala govor, ne znam šta da kažem“

Francuska novinarka Karol Bušar, prenosi da je Novak bio veoma dobar na treningu.

„Đoković udara i servira čisto kao i obično. Jedan od onih ultra fokusiranih treninga“, napisala je Bušarova, iako je kasnije konstatovala kako Novak nije bio najzadovoljniji servisom u jednom trenutku.

Novak je na trenutak prekinuo trening u momentu kada je na ekranu pored terena video da je Iga Švjontek pobedila u ženskom finalu, na čemu joj je kasnije i čestitao.

Po završetku treninga, Novak se fotografisao sa sakupljačima loptica zahvalivši im se na pomoći na francuskom.

Novak i Nadal igraju u nedelju svoj 56. meč, Srbin u pobedama vodi sa 29:26, ali u Parizu Nadal u pobedama ima prednost od 6:1.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram