Samo tri dana nakon što je osvojio Vimbldon Novak Đoković je stigao u Visoko.

Srpski teniser će odigrati revijalni susret protiv Ivana Dodiga i tako otvoriti teniske terene u Arheološko-turističkom parku Ravne 2.

PROČITAJTE JOŠ

Đoković će tako otvoriti stadion sa njegovim imenom, a pre toga je obišao čitav kompleks.

„Stvorili smo čudo. Novak će biti jako iznenađen. On je hteo terene za pripremu, a dobio je stadion. Ali dobio je ono što je želeo – regionalni centar gde će se u budućnosti pored svog kompleksa u Beogradu, moći osloniti na još jedan divan centar“, najavio je Osmanagić nedavno.

Posebno ga je oduševio poster na kom se nalazi on, ali i njegov sin Stefan. Ispod dve fotografije je pisalo „Kakav otac, takav sin“.

Novaka je u obilazak proveo Semir Osmanagić, pronalazač Bosanskih piramida, objavio je kompletan raspored.

Program od 10 časova otvaraju kadetske reprezentacije do 12 godina, a na egzibiciji će igrati Bosna i Hercegovina, Italija, Slovenija, Srbija, Hrvataska i Severna Makedonija.

Nakon toga uslediće muzički program, da bi od 16 sati nastupili profesionalci. Snage će odmeriti Aljaž Bedene i Aldin Šetkić, a nakon njih Novak Đoković i Ivan Dodig.

Nakon singlova isti teniseri će se nadmetati i u dubl konkurenciji. Gledaoci će moći da uživaju i u igri parova između Bedenea i Dodiga na jednoj, te Đokovića i Šetkića na drugoj strani.

Osim tenisa sprema se i bogat kulturni-umetnički program, koji će dodatno da oplemeni pomenuti događaj.

BONUS VIDEO Đoković o suzama – Sve mi se nakupilo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar