Novak pokazao da je pravi šoumen.

Odnos Novaka Đokovića prešao je put od apsolutne netrpeljivosti, preko poštovanja, do prijateljstva, što je postalo više nego jasno po završetku finala Vimbldona:

PROČITAJTE JOŠ...

„Nik, vratićeš se. Ne samo na Vimbldonu, već uopšte u finala. Teško je pronaći reči utehe posle poraza, ali pokazao si zbog čega zaslužuješ da budeš na samom vrhu. Želim ti sve najbolje“, rekao je Đoković, naon čega je usledio pravi haos:

„Zaista te poštujem mnogo, ti si fenomenalan sportista. Sada se poklopilo sve i siguran sam da ćemo te još gledati na završnicama grend slem turnira. Nikada nisam mislio da ću reći ovoliko lepih stvari o tebi, s obzirom na naš odnos od ranije. Sada je zvanično bromansa“, otvoreno je istakao Novak i izazvao salvu smeha na tribinama.

Upitan da li će otići na večeru koja je bila predmet opklade, Novak je iskoristio da ponovo natera publiku da se propisno ismeje:

„Zbog toga je i zgubio Ne znam da li ćemo otići sada na večeru, ili neki drugi put, ali ovo je početak jednog divnog prijateljstva. Nisam mu odgovorio odmah jer je mi je žena bila tu, ali hajde da počnemo sa večerom i pićem, pa ćemo da vidimo za dalje.“

Prijatelj specijala MaxBet.

Vimbldon možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON Mini paket van SBB mreže preko bilo kog interneta u Srbiji. EON Mini dostupan je za 1.299 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

BONUS VIDEO Novak u suzama nakon osvojenog Vimbldona 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar