Foto: Olimpik/NurPhoto/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Svi znamo da je ovo jedna od lošijih sezona koje Novak Đoković igra, ali sve to brzo može da se okrene na Rolan Garosu.

Iako Novak nije došao do finala nijednog turnira ove sezone, pobeda protiv Pjera Ig Erbera u 1. kolu pokazala je da najbolji teniser planete tek ulazi u formu.

O njegovim problemima tokom sezone pričala je i bivša grend slem šampiona, Marion Bartoli, koja je osvojila Vimbldon 2013. godine.

PROČITAJTE JOŠ

„Imala sam sreću da razgovaram sa jednim od njegovih članova tima, pre nego što je turnir počeo. Ustvari, najveći problem sa kojim se trenutno nose kada je u pitanju Novak je to što ima dana kada se probudi sa malom motivacijom. Takođe, ima dana kada, možemo ga razumeti, želi da bude sa svojom ženom, svojom decom. Da ih vodi u školu, da vodi normalan život, da bude na plaži, da uživa i da kaže sebi da je sve uspeo. On oscilira između ove dve emocije i zato je ponekad potpuno odsutan sa terena“, kaže Bartoli.

Nije lako biti profesionalni sportista to svi znaju i prema rečima Bartoli, posle toliko godina, sve to polako utiče na Novaka.

Ipak, sumnjati u Đokovića je ravno samoubistvu, te je svima jasno da je Novak još uvek jedan od glavnih favorita za osvajanje Rolan Garosa.

BONUS VIDEO Novak Đoković Miljanu: Šta nazad?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare