Novak Đoković Foto: AP Photo/Daniel Cole

Novak Đoković, najbolji teniser planete, oglasio se po prvi put od eliminacije sa mastersa u Monte Karlu u polufinalu i otkrio šta sada radi.

Srpski teniser je završio takmičenje u Monte Karlu porazom od Kaspera Ruda sa 6:4, 1:6, 6:4, ali je posle tog susreta bio zadovoljan učinjenim.

PROČITAJTE JOŠ

Uostalom, to je bila njegova hrabra prognoza za masters na kom od 2015. godine nije prošao do polufinala. Od tada se potpuno povukao iz javnosti, a sada je odlučio da se oglasi.

On je objavio dve fotografije na kojima igrao golf i tom prilikom tagovao Rorija Meklroja, čuvenog golfera.

Napisao je kratko.

„Dan za golf. Pazi se Rori.“

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole)

Srpski teniser je strastveni golfer, pa je tako tokom Rolan Garosa u jednom trenutku odlučio da „nestane“ i da odigra partiju golfa sa članovima tima. Godinama unazad mu je upravo to tajna pasija o čemu je nedavno i progovorio po prvi put.

Tokom Rolan Garosa prošle godine je odlučio jedan dan da mu trening nije potreban, a ubrzo se pojavila fotografija kako je na golfu. Kada je sledeći put odlučio da posveti vreme sebi proveo ga je sa porodicom u šetnji.

Meklroj je bivši broj na golferskoj listi i na tom mestu je proveo više od 100 sedmica. Osvojio je četiri velika turnira („Mejdžorsi“), dva puta US Open i dva puta PGA šampionat. Jedan je od trojice u istoriji koji su stigli do četiri titule pre 25. godine uz Tajgera Vudsa i Džeka Niklausa.

BONUS VIDEO Đoković izgubio od Ruda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar