Foto: Screenshot X Golf Channel

Internet je postao preplavljen "mimovima" o Novaku Đokoviću i golfu, a ne treba biti naročito inventivan da se pogodi prava žica.

Navijači su počeli da se zabavljaju objavama, a u istom tonu je govorio i Novak Đoković.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, čak i to je pokazalo šta za njega znači posvećenost i zbog čega je postao najbolji teniser svih vremena. Uostalom, bolje od svega to govore njegove sledeće reči.

„Svi volimo da igramo golf i pratimo ga. Kada sam dobio poziv pomislio sam ‘Bože, moram ovo da prihvatim’, ali onda sam počeo da postavljam pitanja ko učestvuje i hteo sam da znam njihov hendikep. (smeh) Počeo sam da treniram više, uzeo sam nekoliko časova, od kada sam postao otac imam manje vremena očigledno, pa sam igrao manje golf poslednjih šest, sedam godina. Ipak, u poslednjih šest meseci sam povećao vreme provedeno igrajući golf, pogotovo poslednjih 10 dana, rekao sam sebi: Moram da budem pripremljen, ne smem da se obrukam, još gore ne smem da pogodim nekog u glavu, ne želimo to jer nemam osiguranje (smeh)“, rekao je Đoković.

Foto: TANJUG/AP Photo/Frank Franklin II

Zatim je pojasnio i ko mu je bio partner tokom Rajder kupa u Rimu.

„Morao sam da se pobrinem da budem na dovoljno dobrom nivou, veoma sam zahvalan Luku, Rajder kupu, što su me ugostili i naravno mom partneru i biznis partneru Marku Madenu koji je mnogo bolji golfer od mene, bio mi je kadi danas i dao mi je sjajne savete. Ukupno je to bilo fantastično iskustvo, ostaću nekoliko dana samo jer moram da vidim okršaj u petak, čuo sam da je atmosfera električna, svi pričaju o buci i neverovatnoj atmosferi tokom prvog meča. Biću tu i uživaću u fantastičnom golfu“, završio je srpski as.

Nije nepoznato da je i tokom Rolan Garosa Đoković igrao golf jer su tereni bili blizu, a srpski teniser je pokazao da može da bude i sasvim opušten dok ostatak ATP karavana pokušava da uradi u Kini ono što je on odavno uradio.

I za kraj evo i jedne slike dok Novak „traži igrača boljeg od njega“.

View this post on Instagram

A post shared by TSH Tennis (@tsh.tennis)

BONUS VIDEO Viner iza leđa – majstorija Arinaldija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare