Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Andrej Rubljov ne veruje da će Novak Đoković otići u Australiju i nastupiti na Australijan openu, koji počinje 17. januara.

PROČITAJTE JOŠ

„Kako sam shvatio iz vesti, nemojte ga čekati. Ali oni igraju neku vrstu pokera – ko će prvi pogrešiti. Čini mi se da će se sve završiti time što on jednostavno neće ići,  a Australijan open će se održati. Nadal će verovatno doći, ali ako Novak ne ode, biće čudno, jer onda sledi serija američkih turnira, gde su svi obavezni da se vakcinišu na isti način“, rekao je Rubljov aludirajući na „driblanje“ organizatora turnira i australijskih vlasti sa Novakom, koje traje već dugo.

On je prokomentarisao i vakcinaciju.

„Iskreno, vakcina je veoma važna i trebalo bi da bude stoprocentna. Ovo je veliki plus što ona postoji, ali mislim da ljudi treba da imaju izbor. Ako neko ne želi da radi i odluči da ostane kod kuće i da ne izlazi, onda je ovo njegov izbor, zašto da ne“, naveo je Rubljov za ruski Eurosport.

Sam Rubljov ima koronu i moraće da sačeka na negativan test da bi se spremio za Australiju.

To je potvrdio posle egzibicije u Abu Dabiju.

„Zdravo svima, želim da podelim vesti sa vama, trenutno sam u Barseloni, nažalost, dobio sam pozitivan test na koronu. Imam minimalne simptome, u izolaciji sam i poštujem sve protokole pod nadzorom doktora. Kao što znate, potpuno sam vakcinisan i spreman za ATP kup i Australijan open, sada treba da se oporavim i idem u Melburn samo kada to bude bezbedno za sve. Veoma sam razočaran i zabrinut zbog ovog što se dešava. Molim vas da brinete o sebi i ljudima oko sebe, ja ću se vratiti što je pre moguće“, naveo je Rubljov.

BONUS VIDEO Komična scena Novaka Đokovića, imao minut da se pripremi za uključenje pa napravio šou

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare