Goran Ivanišević i supruga Nives
Foto: Nivessimspon screeenshot Instagram

Goran Ivanišević, nekadašnji hrvatski teniser i trener Novaka Đokovića, nalazi se u sudskom sporu sa bivšom supurgom Tatjanom Dragović sa kojom ima dvoje dece – ćerku Amber Mariju i sina Emanuela.

Podigao je niz optužbi protiv bivše supruge Tatjane Dragović, a već nego vreme živi u skladnom braku sa Nives Ivanišević.

PROČITAJTE JOŠ

Ivanišević je tužio i ćerku Amber jer traži polovinu luksuznog stana koji joj je poklonila Tatjana Dragović. Na sve ovo što se događa osvrnuo se i Goran Ivanišević koji je objavio status na Instagramu.

„Ovako… onog trenutka kad sam se usudio potraživati novce koje sam zaradio prije i tijekom braka, koje je T. D. prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova… Sad samo još čekam tužbu koja bi trebala utvrditi da je dotična T.D. osvojila Vimbldon i dve olimpijske medalje, a možda i osvojila još neki grend slem, ali to još sud treba da utvrdi . Za sve upite i ostalo, molim da se javite mojim advokatima, gosp. Mandiću i gosp. Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran“, napisao je Ivanišević. Status je objavio u ponoć.

Ipak, Goran uživa u ljubavi sa svojom drugom suprugom Nives, koja važi za jednu od najlepših Hrvatica.

Za romansu Ivaniševića i Nives saznalo se u drugoj polovini 2016. godine.

Nešto kasnije mediji su primetili da nestvarno lepa voditeljka nosi novi prsten na ruci. Međutim, ni ona ni Goran se nisu oglašavali tim povodom, ali su krenule spekulacije da su se verili.

I dok ni potvrda o veridbi još nije stigla, Goran i Nives su izgovorili sudbonosno „da“ 2017. godine – i to i velikoj tajnosti posle godinu dana veze. A svega tri meseca nakon svadbene ceremonije, otkrili su da čekaju prinovu. Sin Oliver stigao je na svet 2018. godine.

Goran i Nives su jedan od najlepših hrvatskih javnih parova i za njih se nikad nisu vezivali nikakvi skandali.

Nives je diplomirala ekonomiju, ali radi kao radio voditeljka, a oprobala se i u glumi, te je igrala u nekoliko serija. Vodila je i kviz „Leteći start“.

Inače, Nives je otkrila da i Goranov sin iz prvog braka Emanuel živi s njima i da se odlično slaže sa malim bratom Oliverom.

„Oliver Emanuela gleda kao Boga. Znači, on mu je sve. Pustim nekada, dobro, Emanuel mora puno da uči, pa onda pomeram mlađeg sina da ga ne ometa, ali super nam je“, rekla je Nives za jednu tv emisiju

RASTANAK NOVAKA I IVANIŠEVIĆA

Novak otvorio dušu zbog Ivaniševića, pojasnio zbog čega su se rastali i poslao poruku koja odjekuje

Prvo oglašavanje Ivaniševića nakon prekida s Novakom objašnjava u kakvim su odnosima FOTO

Ivanišević ostao bez ogromnog bogatstva: Poznato koliko je zarađivao kod Novaka i koliko su mu veliki bili bonusi

Ivanišević za šest godina napravio pola GOAT-a: Nestvarna lista šta je sve Novak osvojio sa njim

Hrvati objavili šta je razlog za prekid saradnje Novaka i Ivaniševića
FOTO Šok niotkuda: Đoković raskinuo saradnju s Ivaniševićem

BONUS VIDEO Senzacija na Indijan Velsu – Đoković poražen od laki luzera Luke Nardija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar