Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

Španac podsetio na Novakovog gurua i pričao o odnosu najboljih tenisera današnjice

Bivši drugi igrač sveta i španski teniser Aleks Koreča pričao je o odnosu Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, ali i o tituli Srbina na Australijan openu.

Koreči je za oko zapalo Novakovo slavlje nakon titule u Melburnu, a nije zaboravio da pomene Pepea Imaza, bivšeg Đokovićevog gurua.

PROČITAJTE JOŠ:

„Pogledajte kako je Đoković proslavio i kako je prvo zagrlio svoju porodicu, pre svega majku i brata. Kada je zagrlio brata, osetio je tu harmoniju proisteklu iz rada sa Pepeom Imasom i u tom momentu je Đoković osetio da njegov rad nije bio uzalud“, rekao je Koreča.

Španac je imao samo reči hvale za Novaka.

„Đoković zrači pasioniranošću u svemu što radi. Mislim da je često pogrešno shvaćen, ima veliku dušu. Izvan svojih ideala, koje je održavao i poštovao bez da je zavlačio bilo koga, oduvek je bio iskren.“

Prokomentarisao je odnos Novaka i Nadala i izneo zanimljivo mišljenje.

„Mislim da njih dvojica imaju odnos pun poštovanja, ali ne mogu da zamislim kako odlaze zajedno na večeru kako bi razgovarali. Kao što su Federer i Nadal imali rivalstvo koje su pretvorili u nešto bliži odnos, tako se i Đoković i Nadal nalaze na različitim putevima u smislu ideala i deljenja sa navijačima“, zaključio je Koreča.

BONUS VIDEO Novak Đoković i Nik Kirjos – šou na egzibiciji u Melburnu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar