Kakva drama na početku turnira u Rimu.

Dijego Švarcman savladao je Miomira Kecmanovića sa 6:2, 3:6, 7:6(3) i plasirao se u drugo kolu turnira u Rimu.

PROČITAJTE JOŠ

Slabo je počeo srpski teniser, ali je onda pokazao formu u kojoj igra od početka sezone.

U prvom setu je viđeno čak šest brejkova, a Kecmanović je pretrpeo četiri.

Zaigrao je kako zna u drugom setu na šta Argentinac nije imao odgovor, napravio je dva brejka. Kecmanović je čak naterao Argentinca da polomi reket od besa o torbu kada je prilazio klupi.

U trećem setu je Kecmanović stigao do 3:0, osvojio je 15 poena u nizu i čak 12 u ovom setu, a onda je usledio pad. Tri vezana gema (uz jedan brejk) osvaja Argentinac i vraća dramu u susret.

Kecmanović je spasao jednu brejk loptu, a onda pri rezultatu 5:4 imao 40:15 i dve meč lopte. Ipak, obe je propustio. Usledila je prava drama u završnici jer je Švarcman napravio brejk za 6:5, a onda je Kecmanović proputio brejk loptu.

Ipak, ubrzo je dobio novu šansu kada je Argentinac iz forhenda poslao loptu daleko u aut. Uspeo je Kecmanović da napravi brejk, pa je meč ušao u taj-brejk. Tamo se bolje snašao Argentinac koji je stigao do 6:2, a viđena je prava revija mini-brejkova.

Nakon toga Srbin nije mogao da se vrati, pa će Švarcman u sledećem kolu igrati protiv Markosa Đirona koji je sa 3:6, 6:4, 6:3 savladao Aleksandera Bublika.

BONUS VIDEO Nadal: Kecmanović igra odlično poslednjih nekoliko meseci

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar