Foto: EPA-EFE/CJ GUNTHER

Danil Medvedev je uspešno nastavio put u pokušaju da osvoji drugu grend slem titulu u karijeri pošto je u drugom kolu US opena savladao Fabijana Marožana rezultatom 6:3, 6:2, 7:5.

Meč je protekao bez većih problema za Medvedeva, a posle meča je bilo više priče o njegovom kontroverznom ponašanju nego o tenisu.

Rus je istakao da je svestan da je njegovo ponašanje zanimljivo i pričao je o tome posle pobede.

PROČITAJTE JOŠ

„Kada sam na terenu uvek proizvodim naslove. Nekad zbog lošeg, nekad dobrog. Nekad jer je nešto bilo smešno, a nekad ne toliko. Nisam neko ko voli da ‘piše’ naslove, ali kada sam na terenu moj mozak ‘vri’. Ponekad od frustracije, ponekad od lepih emocija, to je kao čaj na ringli. Provri i ja to ne mogu da kontrolišem. Ali, mislim da to nije loše, kada završim karijeru iza mene će ostati titule, ali isto tako i neki čuveni momenti pred mikrofonom“, objasnio je Medvedev.

Otvoreno je priznao da humor koristi kao sredstvo da skrene pažnju na stvari koje su mu važne.

„Kada niste srećni zbog nečega ili vam nešto smeta, često nije loše da upotrebite humor i budete pomalo sarkastični. Ali, opet, ne previše, jer ni to nije dobro. Mislim da uvek možete da kažete nešto zbog čega biste došli u žižu interesovanja medija. Trudim se da ne radim to namenski jer ne volim da budem na naslovnim stranama, ali rado upotrebim malo humora je potrebno da se obratim publici“, zaključio je ruski teniser.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar