Melisa Sata
Foto: Screenshot Instagram melissasatta

Italijan je ušao u ozbiljnu vezu.

Mateo Beretini je 2021. godine igrao finale Vimbldona, bio je i šesti na svetu, a sada je pao na 23. mesto.

Razlika? Tada je bio u srećnoj vezi sa Ajlom Tomljanović, što se videlo i u dokumentarnoj seriji o tenisu, a onda mu je srce ukrala Melisa Sata.

PROČITAJTE JOŠ

Italijan je iskoristio boravak u Majamiju, kako bi proveo malo više vremena sa svojom partnerkom, kako se vidi sa fotografija. Beretini se nije odvajao od svoje drage, a stranih mediji u poslednje vreme pomno prate svaki njegov korak.

Ova lepotica ima 37 godina i 11 više od svog novog izabranika. Ukoliko vam je njeno ime poznato, pa recimo da je poduži slavnih ličnosti sa koju su je dovodili u vezu, a bila je zasigurno sa dva poznata igrača.

Sata je televizijska voditeljka i poznata je po tome što vodi buran, raskalašan život. Bila je udata za Kevina Princa Boatenga sa kojim ima i dete.

„U fudbalu, morate da budete pažljivi šta govoriti, posebno ako se odnosi na seks. Ne možete ni da zamislite kakav je ‘tornado’ usledio nakon te izjave. Ali to što imam seks 10 puta dnevno ne znači da sam nimfomanka“, izjavila je Melisa Sata godinama ranije.

Ipak, taj brak nije dugo potrajao, pa je sreću našla uz velikog zavodnika italijanskog fudbala Kristijana Vijerija.

Nakon toga je usledila navodna afera sa Kobijem Brajantom zbog koje je on i odlučio da se razvede sa Vanesom. Ipak, Kobi i Vanesa su radili na svom braku i uspeli da ga spasu tokom dve duge godine. Ipak, brakorazvodna parnica zbog neverstva je na kraju ugašena. Melisa je provela jednu noć sa Brajantom, a to je bila jedna od aferi za koje se saznalo tada.

Legendarni italijanski as Nikola Pjetranđeli smatra da je „Beretini izgubio fokus i ne razmišlja o terenu“ upravo zbog Melise.

BONUS VIDEO Američki političari rekli dosta – Đokoviću otvorena vrata US Opena

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar