Novak Đoković Foto: REUTERS/Aleksandra Szmigiel

Nori i dalje govori o situaciji iz Rima.

Britanski teniser, Kameron Nori, ponovo je govorio o situaciji koju je imao sa Novakom Đokovićem na Mastersu u Rimu i to nakon meča protiv Benoe Pera koji je sa 7:5, 4:6, 3:6, 6:1, 6:4 u prvom kolu Rolan Garosa.

Pročitajte još

Podsećamo, tokom poena, Nori je udarcem iz smeča pogodio Đokovića koji je bio okrenut leđima u nogu. Srbin je shvatio da ne može doći do poena, te se okrenuo i krenuo ka osnovnoj liniji, a Nori je imao potpuno prazan teren.

Na konferenciji za medije, Nori je ponovo pričao o Đokoviću.

„Ja sam se odmah izvinio Novaku, nisam ga video da je to isto uradio. Pogledao sam gore, udario lopticu, nisam video da se okrenuo i da se već predao u tom poenu. Ja sam samo želeo da dođem do pobede. To je bio jedan od onih mečeva u kojima je Đoković jedan od najboljih na svetu i želeo sam da odigram najbolje što mogu pred Rolan Garos“ rekao je Nori.

Nisu mu se svideli Novakovi komentari posle meča.

„Ne mislim da sam slavio poene njemu u lice… Svi koji me dobro poznaju znaju da sam ponekad glasan na mečevima, a nekada nisam. To je bio običan meč za mene i imao sam problema sa kukom i zato sam tražio medicinski tajm-aut, sve je to po pravilima bilo.“

Meč je kasnio 13 minuta i Nori se i toga prisetio, pa je načeo i tu temu.

„Želeo je dodatno vreme sa fizioterapeutom, a meč je bio zakazan u 11 sati. Izašao je recimo u 11.12 ili 11.13, mislim da nije video nikakav problem u tome. Nije mi rekao ni reč. I nijednog trenutka se nije izvinio. Posle 15 minuta je igrač diskvalifikovan, ja sam nastavio samo da se zagrevam. Nikada to nisam video u karijeri, ali verujem da je to sve u skladu sa pravilima, bar su mi tako rekli“ zaključio je Nori.

Britanac u drugom kolu Rolan Garosa igra protiv Luke Puja.

BONUS VIDEO Đoković besni na svoj tim u boksu u Rimu