Ivanišević: Novak je kao lav, želi da vas pojede

Podeli:
Foto: EPA-EFE/PETER KLAUNZER

Goran Ivanišević, trener Novaka Đokovića, slikovito je opisao kakav mentalitet poseduje njegov izabranik.

Hrvatski strateg od 2019. godine sarađuje sa najboljim teniserom sveta, a smatra da Đoković nije rekao poslednju reč u tenisu i da je i dalje gladan uspeha.

PROČITAJTE JOŠ

„On je poput lava. Istina je da lava nikada ne vidite da pije koktel. On je žedan krvi. Želi da vas pobedi, pojede. Tako i Novak, on želi da pobedi, takav je na terenu. Kada izađe da igra, ako mu samo date prst, poješće vas. Gotovi ste! To je neverovatno gledati sa strane. Srećan sam što sam i ja deo te priče, iako nisam tako dugo sa njim. I da vam kažem, to sa rekordima još nije gotovo, nastavlja se“, iskren je bio Ivanišević u jednom podcastu.

Prisetio se i prvog susreta sa Đokovićem, kada je tada mladi srpski igrač učinio nešto što ga je oduševilo.

„Video sam ga prvi put kad je imao 14,5 godina u akademiji Nikija Pilića. Radio sam tada sa Pilićem u Nemačkoj i on mi je tad rekao, ‘Slušaj, ima jedan mali iz Srbije, biće broj jedan na svetu jednog dana’. Igrao sam sa njim pomalo, možda pola sata. On mi je dao čokoladu jer mu je delovalo da sam umoran. Otrčao je i jednostavno mi doneo čokoladu. Sećam se doga dobro i od tada pratim njegovu karijeru“, iskren je Ivanišević.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar