Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Najbolji srpski teniser Novak Đoković sastao se u nedelju sa Karlosom Alkarazom u finalu Vimbldona.

Putujte sigurni uz UNIQA putno osiguranje za ceo svet.

Foto: Nova.rs

To finale je bilo poprilično iščekivano koliko je bilo i neočekivano, jer se samo nekoliko dana pre turnira nije znalo ni da li će Novak moći da igra zbog povrede i operacije kolena od pre mesec dana.

PROČITAJTE JOŠ:

A kada je zaigrao došao je do borbe za titulu i tamo je Alkaraz bio znatno „nabrijaniji“ i prejak posle tri seta sa 6:2, 6:2, 7:6. Njih dvojicu su gledale brojne zvezde sa tribina, a spisak imena samo onih iz Holivuda je poprilično šaren.

Tom Kruz, Džulija Roberts, Kortni Koks, Zendaja, bili su tu samo od slavnih glumaca, ali i njihove kolege Benedikt Kamberbeč sa suprugom Sofi Hanter, zatim Tom Hidlston i Zai Ešton, ali i Pirs Brosnan, nekadašnji Bond.

Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Da pored terena bude i super-heroja pobrinuo se nekadašnji Spajdermen Endrju Garfild, a Novaka i Alkaraza je gledala i slavna manekenka Naomi Kembel.

Tom Felton, poznat po ulozi Drejka Melfoja u filmskom serijalu o čuvenom čarobnjaku Hariju Poteru gledao je meč na Centralnom terenu, za koji se pred samog okršaja pisalo da je bilo potrebno više od 10.000 evra da bi se kupila karta.

Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

U „kraljevskoj loži“ su bile i Helen Miren i Kejt Bekinsejl, na tribinama je i Glen Klouz, ali i Hju Džekmen za kog je već dugo poznato da je navijač Novaka Đokovića, kao i Džerard Batler i Pol Meskal.

Pomalo neočekivano se na Centralnom terenu našla i Kejt Midlton, o čijim se zdravstvenim problemima već mesecima priča.

Kada je reč o sportistima, za Novaka je navijao Mohamed Salah, ali su tamo bili i Andre Agasi, Ema Radukanu i brojni drugi.

Foto: HENRY NICHOLLS / AFP / Profimedia
Foto: EPA-EFE/NEIL HALL
Foto: Tanjug / AP Photo/Mosa’ab Elshamy
Mohamed Salah gleda Đoković - Alkaraz
Foto: Nova.rs

BONUS VIDEO: Novakova propuštena šansa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar