Foto: EPA-EFE/ALI HAIDER

Srpski teniser Filip Krajinović igraće u meču trećeg kola Australijan opena protiv Danila Medvedeva, a organizatori su podsetili na raspored mečeva za subotu.

Krajinović će na teren oko dva sata i 30 minuta iza ponoći, u noći između petka i subote jer igra drugi meč dana na „Rod Lejver areni“ u Melburnu.

PROČITAJTE JOŠ:

Program po lokalnom vremenu startuje od 11 sati pre podneva, pa će Filip biti drugi u dnevnom terminu iza meča dve Čehinje – Karoline Mučkove i njene imenjakinje Pliškove.

Posle Krajinovića i Medvedeva na „Lejveru“ svoj meč igraju Belinda Benčić i Eliz Mertens, a u noćnom delu programa od devet časova izjutra po srpskom vremenu igraju Anet Kontaveit protiv Šelbi Rodžers i Kameron Nori protiv Rafaela Nadala.

I na „Margaret Kort areni“ dnevni program startuje od 11 sati prepodne, odnosno jedan čas iza ponoći po ovdašnjem vremenu, kada Elina Svitolina igra protiv Julije Putinceve.

Kaja Kanepi i Dona Vekić će potom na teren, da bi u trećem meču dnevnog termina rekete ukrstili Andrej Rubljov i Felisijano Lopez.

U večernjem terminu se izdvaja meč Aleksa De Minora i Fabija Fonjinija koji bi trebalo da počne posle susreta Ešli Barti i Jekaterine Aleksandrove.

Treći teren „Džon Kejn arena“ donosi potencijalno najzanimljiviji susret Karena Hačanova i Matea Beretinija jer su obojica sposobna za vrhunski tenis, samo što ga ne prikazuju konstantno.

Njih dvojica su jedini koji su u noćnom terminu u subotu, a njihov meč meće početi pre 17 sati po lokalnom, odnosno sedam časova izjutra po srednjeevropskom vremenu.

Od ostalih mečeva sa ovog terena tu su Stefanos Cicipas protiv Mikela Imera, Dženifer Brejdi će igrati protiv Kaje Juvan, dok će Džesika Pegula na Kristinu Mladenović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar