Novak Đoković na terasi Skupštine grada Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Novak oduševio.

Navijači su dočekali Novaka Đokovića, a jedna od nezaobilaznih tema je bila i Australija.

PROČITAJTE JOŠ...

Tačnije, haos koji je tokom januara bio glavna tema širom sveta, a okončan Đokovićevom deportacijom:

„Iskreno, u tom trenutku nisam očekivao i pomišljao da ću biti na platou, to je prevazišlo moja očekivanja, nadam se da ovo nije poslednji put druženja. Biće još slavlja i radosti, što se tiče početka godine, to je nešto što je onako dosta potreslo mene i familiju i bliske ljude, počela je godina na ružan način za mene, desilo se to što se desilo u Australiji, ali me je mesecima pratio doživljaj, ti naopaki pogledi i osude“, rekao je Novak.

Nakon što su prisutni navijači te reči ispratili uz glasno „ua“, Novak je to prekinuo:

„Više volim navijanje nego „ua“, nastavljamo dalje… Hrišćanski je praštati, a mi smo Hrišćani, gledamo, praštamo, samo Bog zna i ljudi oko mene šta se to dešavalo, ne bih sada da pričam o tome i da deluje da se žalim. To je sve uticalo na ovaj sad trenutak, motivisalo me i inspirisalo da se vratim na staze stare slave, da se borim za najveće trofeje u sportu. Imao sam tri od četiri Grend slema prošle godine, hvala vam puno. Odaću vam malu tajnu, bila je neka ideja da se nađemo posle US opena prošle godine, ali zato evo ove godine, uzimajući u obzir sve okolnosti, ovaj trofej ima dodatni značaj i vrednost za mene i ono što me čeka u budućnosti“, istakao je Novak.

Prijatelj specijala MaxBet.

Vimbldon možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON Mini paket van SBB mreže preko bilo kog interneta u Srbiji. EON Mini dostupan je za 1.299 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

BONUS VIDEO Anketa – Docek Novaka ispred Skupstine

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar