Novak Đoković na terasi Skupštine grada Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Ekstaza među navijačima.

Veliki broj navjača dočekao je Novaka Đokovića, a šampion Vimbldona se potrudio da provod ispred Skupštine Beograda bude nezaboravan.

PROČITAJTE JOŠ...

I to ne samo zbog prilike da vide jednog od najboljih tenisera u istoriji i sa njim proslave ovu titulu, već i zbog reči samog Đokovića.

Novak je mnogo puta istakao da mu je Kobi Brajant, tragično poginula legenda Los Anđeles Lejkersa, jedan od idola, a njegove reči je iskoristio da najavi napad na medalju koja mu jedina nedostaje u prebogatoj teniskoj karijeri:

„Moj idol Kobi Brajant, koji nije više sa nama, je govorio da mu je omiljena titula – ona sledeća. Idemo dalje… Do medalje. Zlatne“, rekao je Đoković i tako najavio da je krajnji cilj – zlato u Parizu 2024. godine i zlatna medalja na Olimpijskim igrama.

Prijatelj specijala MaxBet.

Vimbldon možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON Mini paket van SBB mreže preko bilo kog interneta u Srbiji. EON Mini dostupan je za 1.299 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare