Foto: EPA-EFE/MOHAMMED BADRA

Tom Brejdi i Novak Đoković imaju odnos pun poštovanja, sve više se druže u poslednje vreme, a imali su čast da se sretnu i na sceni u Madridu prilikom dodele "Laureus" nagrada.

Srpski teniser je proglašen za najboljeg sportistu sveta po peti put u karijeri, čime je izjednačio rekord Rodžera Federera, a nagradu mu je uručio baš Brejdi.

„Čestitam na zasluženom uspehu. I 2023. bez premca, da ide uz neuporedivu karijeru. Nastavite da nas sve inspirišeš“, napisao je Brejdi na Instagramu uz sliku sa Đokovićem.

PROČITAJTE JOŠ:

I tokom dodele legendarni Brejdi je imao lepe reči za Đokovića, koji mu je uzvratio.

„Deluje tako nerealno da mi ti predaješ ovu nagradu. Ti si moj sportski heroj i veliki prijatelj, neko na koga se ja ugledam i u životu, ne samo u sportu. Velika mi je čast. U poslednjih sat i po vremena gledam neverovatne sportiste koji su ovde u prostoriji i svi su napravili veliki uticaj na svet sporta u 2023. godini. Svi inspirišete sve ljude na svetu, vašim skokom, pasom, košem… Svima čestitam na svim nominacijama i nagradama“, istakao je Đoković.

Dan pre dodele „Laureus“ nagrada, Đoković i Brejdi su zajedno bili na utakmici Real Madrida i Barselone u okviru španskog fudbalskog šampionata.

Brejdi je inače tokom NFL karijere sedam puta bio šampion, a pet puta je bio MVP „Superboula“. Karijeru je završio nedavno posle 23 sezone, ali nije isključeno da će se vratiti, pošto je i sa 46 godina u odličnoj formi.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare