Rob i Lindsey Burrow Foto: Allan McKenzie/SWpix.com / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tuga...

Rob Barou, 40-godišnji bivši ragbista koji će u istoriji ostati upamćen kao legenda Lids Rajnosa, od 2019. godine vodi borbu sa bolesti poznatom kao ALS, ili amiotrofična lateralna skleroza, a među ljubiteljima sporta pod imenom „Lu Gerigova bolest“.

PROČITAJTE JOŠ...

Gotovo čitav sportski svet sa velikom pažnjom prati tok te borbe, a njegova supruga Lindzi podelila je deo veoma potresnog razgovora koji je vodila sa svojim mužem:

„Nađi nekoga kad umrem, još uvek si mlada. Uvek mi to govori. A nikada neće biti nekog drugog, niko ne može da zauzme Robovo mesto. Znam da je kliše, zar ne – ljubav na prvi pogled – ali mislim da je istinita“, rekla je ona u intervjuu datom britanskom Miroru.

Ova 37-godišnjakinja koja radi kao fizioterapeut gotovo svakodnevnom borbom za zdravlje svog supruga oduševljava i inspiriše mnoge, a to je i sam Barou otkrio:

„Nisam mogao da pronađem bolju pomoć. Znam da, kada se venčavate, kažete da ćete biti tu i u bolesti i u zdravlju, ali nisam verovao da će ovako brzo morati da počne da se brine o meni. Ona je moj superheroj, i ne bih bio živ da nije nje. Volim je“, rekao je Rob.

Iako je stanje iz dana u dan sve teže, Barou je istakao da odbija da razmišlja o kraju života:

„Moja deca su me inspirisala da budem srećan i da volim jer oni vole život. To te tera da nikada ne poželiš da odustaneš. Volim da ih gledam kad se smeju i kako su smešni“, dodao je on.

Rob i Lindsey Burrow Foto: Steve Parsons / AFP / Profimedia

BONUS VIDEO Triler u Manili – najspektakularniji dvoboj u istoriji boksa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar