Foto: Profimedia

Prava drama u porodici Šumaher nastala je nakon što je Ralf Šumaher, brat slavnog Mihaela, priznao da je homoseksualac, a u sve su uključeni njegova bivša žena Kora i sin David.

Kora je bila uvređena posle te vesti i smatrala je da je bila iskorišćena tokom njihovog braka.

„Da li je bio iskren prema meni? Da li me je voleo? Kada se takmičio, bilo je mnogo priča, ali je uvek odbijao da odgovara na moja pitanja“, rekla je Kora, pa nastavila priču o sinu Davidu:

PROČITAJTE JOŠ

„Moj sin David? Bez poruke, bez adrese, bez naznake gde se sada nalazi. Kakva osoba moraš da budeš da tako nešto uradiš svojoj majci?“

Ubrzo je stigao odgovor koji je podigao prašinu, jer se David oglasio.

„Kada su se moji roditelji razveli 2015. godine, zapretila mi je da će, ako ne ostanem da živim sa njom, uništiti moj životni san da postanem vozač, jer bi za to bio potreban njen potpis na nekim dokumentima.“

Zatim je izneo i teške optužbe na račun svoje majke.

„Kako je patila od psihičkih problema i nije bila u stanju da se brine za mene, nisam više želeo da budem blizu nje. Jednog dana je htela da me odvoji od oca protiv moje volje, a svađa se pretvorila u tuču i morali smo da pozovemo policiju jer ga je neumorno tukla“, rekao je David Šumaher za „Gazetu„.

Kora i Ralf Šumaher
EPA/CARMEN JASPERSEN

Sin Mihaela Šumahera završava karijeru

Nije ovo jedina drama koja se dešava u porodici Šumaher, jer je Mik Šumaher, sin legendarnog vozača Formule 1 Mihaela Šumahera, blizu završetka karijere.

Mihael Šumaher je već 11 godina daleko od očiju javnosti, otkako je doživeo nesreću na skijanju u Francuskoj i udario glavom o stenu.

Mik je krenuo njegovim stopama, ušao je u bolid Formule 1, ali je karijera 25-godišnjaka već sada možda gotova.

On nije dobio angažman za narednu sezonu, pet godina nakon što se pridružio Ferarijevoj vozačkoj akademiji.

Mik je imao uspehe u F2 i F3 formatima, ali je imao problema u Hasu sa profi konkurencijom i trkao se dve sezone završavajući na 19. i 16. mestu.

Nakon toga je otpušten, postao je deo Mercedesovog tima kao rezerva, trebalo je da dobije mesto u Audiju za narednu sezonu, ali se to nije desilo po pisanju Bilda.

Audi je za debitantsku sezonu navodno hteo da se odluči za veterana Valterija Botasa. Botas je prethodno pomagao Luisu Hamiltonu u Mercedesu, a trebalo bi da bude partner Niku Hulkenbergu.

BONUS VIDEO Bravure Nikole Jokića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar