Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Izbori za prvog čoveka Jugoslovenskog sportskog društva Partizan izazvali su velike kontrverze, a strasti se i dalje ne smiruju.

Nakon što je Ostoja Mijailović proglasio pobedu u izboru za predsednika Partizana, a zatim to potvrdio i upisom u Agenciju za privredne registre, stigao je odgovor prethodnog rukovodstva predvođenog Miloradom Vučelićem.

PROČITAJTE JOŠ

Oni su izdali saopštenje u kome se navodi da su podnete krivične prijave protov nekoliko lica koje smatraju odgovornim za čitavu situaciju.

Mijailović je na optužbe odgovorio preko svog Tviter naloga.

„Sve optužbe koje dolaze od strane bivšeg rukovodstva JSD Partizan su pravno neodržive. Korišćenje resursa FK Partizan u grčevitoj borbi za izgubljenu fotelju najbolje oslikavaju kako je radila i za šta se tačno borila garnitura ljudi na čelu sa Miloradom Vučelićem. Lažnim predstavljanjem kao samozvani rukovodioci JSD Partizan mogu samo da obmanjuju javnost, ali više od toga postići neće. Dosta je bilo tavorenja, bolji dani dolaze za naše klubove“, napisao je Mijailović.

Na izbornoj skupštini koja je održana u ponedeljak u 17 časova došlo je do incidenata.

Obezbeđenje Miloša Vazure, direktora fudbalskog kluba sprečilo je deo delegata koji su podržavali Ostoju Mijailovića da uđe u prostorije, a kamere su zabležile da je sam Vazura u jednom momentu otimao dokumenta.

Tada je Mijailović sa svojim ljudima napustio skupštnu i održao paralenu u prostorijama teniskog kluba gde je potom izabran za prvog čoveka JSD Partizan.

BONUS VIDEO Grobari grme „Uprava napolje“

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar