Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Otvorio dušu

Igor Milanović, čuveni vaterpolista i nekadašnji reprezentativac Jugoslavije, slavu je stekao pod kapicom Partizana.

PROČITAJTE JOŠ...

No, za razliku od perioda kada je nastupao za crno-bele, a potom ih predvodio i kao prvi čovek kluba, tim sa Banjice danas prolazi kroz najteže trenutke u istoriji.

Crno-beli su sredinom 2023. godine ostali, navodno zbog kvara na bazenu, bez mogućnosti da treniraju na mestu na kom su pisali najsvetlije trenutke u istoriji, a Milanović je istakao da bi to moglo da predstavlja veliki problem i za čitav srpski vaterpolo:

„Ne znam… Partizan je tu dao veliki broj igrača. U kojoj se situaciji nalazi, sigurno da je to jedna refleksija. Ja nemam uvid u mlađe kategorije, bio sam u Grčkoj godinu dana… Nisam siguran da imam dobar pregled, ima kvalitetnih klinaca, ali moraju da postoje uslovi za trenažni proces, igru… Brine me situacija Partizana. Šta je urađeno sa objektom na Banjici…“

Potom je dodao:

Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

„Nešto se tu čudno dešava, da Partizan nema gde da trenira, da se došlo od jednog stanja pravno-imovinskog gde su postojala neka prava na tom objektu, da se došlo do toga da nema da se trenira… Možete da zamislite koliko me to boli. Ne iritira me, jer već sam video ljudsku zlobu svih dimenzija. Zarekli smo se kad smo došli u klub svojevremeno da ćemo osvojiti Ligu šampiona, to smo i uradili 2011, a posle čega je sve krenulo nizbrdo. Meni je supruga preminula 2012. godine, klub sam napustio u decembru 2011“, otkrio je čuveni vaterpolista.

Nakon toga je zaključio:

„Banjica je moj dom, možete da zamislite kako mi je? Mora to da se ispita“, istakao je Milanović za kraj.

Sa crno-belima je osvojio tri titule prvaka države uz četiri osvojena Kupa Srbije.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar